Tjenester

Brodering

Brodering er en ekslusiv og slitesterk måte å merke/personliggjøre klær og tekstiler på. Vi broderer med kvalitetstråd og vi har et bredt spekter av trådfarger. Vi maskinbroderer det du måtte ønske. Har du egen logo eller et motiv kan vi digitalisere det til broderingsfil. Det er nesten ingen avgrensing i hva man kan brodere på, alt fra tynne skjorter til tykke ytterjakker,møbelstoff og hest og hundeutstyr.

Trykk

Vi skaffer trykk av motiv/logo og navn/bokstaver. Trykkene har skarpe konturer, god fargegjengiving i full HD oppløsning. Det blir produsert ut fra hva type tekstil de skal plasseres på for å få en optimal kvalitet. Slitesterke merker som tåler godt både vask og tørketrommel. Trykkene blir montert hos oss med varmepresse.

Gravering

På treartikler kan vi også levere gravering av logo, navn osv. Vi anbefaler at dersom du er interessert i gravering at du bestiller minimum 15-20 i antall gravering, ettersom prisene vi har fra våre leverandører gjør at stykkpris blir ulønnsomt. 

Våre tilpasningsmuligheter for egendefinerte broderier

Vi Bruker Melco til å brodere med, og tråder fra Madeira. Under kan du laste ned PDF'er som viser alle skrifttypene og fargene vi kan brodere med. Skriv gjerne instrukser til broderiet ditt i din bestilling hvis du ikke finner alle skrifttypene i valgfeltet når du bestiller. Vi er veldig opptatt av å muliggjør alle valgmulighetene som foreligge. Ta gjerne kontakt hvis det er noe som du lurer på!